Termeni & Conditii

Magazinul online www.nisiconstruct.ro este proprietatea SC NISI CONSTRUCT  SRL cu sediul in Calea Crangasi, nr. 8, bl.18A, Parter, Bucuresti, avand codul unic de inregistrare RO4360282 si este inregistrat la registrul comertului cu J40/17189/1993.

Pretul si disponibilitatea produselor:

Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului sau la comanda.

Pentru anumite produse SC NISI CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans. In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.

Livrarea produselor:

Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier.

Produsele livrate de SC NISI CONSTRUCT SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal ( in cazul in care platile sunt efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier).

Garantia Produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.nisiconstruct.ro beneficiaza  de garantia provenita din partea producatorului.

Anularea Garantiei:

Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.

Stergerea etichetei care contine  (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pentru suport tehnic de specialitate, oferte personalizate, sugestii si observatii. 
La nr. de telefon: 021/224.02.63 sau 0740904425

Programul nostru de lucru este: 
Luni-Vineri intre orele 9:00-18:00 
 

Web Design By : NISI CONSTRUCT
Nisi Construct © 2018